vrijdag 13 juli 2012

Wie vindt het geluk?


Vrijdag 13 juli 2012. De perfecte dag voor een geluksactie onder het mom 'Een beetje geluk op vrijdag de dertiende'. Op verschillende plekken op internet heb ik vandaag een beetje geluk verstopt. Ik daag iedereen uit om te zoeken naar deze geluksspelden in de virtuele hooiberg.

Waar dan, en wie vindt het? Dat horen jullie snel! Sleutelwoorden: Facebook, Marktplaats.

Zie ook hier en hier voor vorige geluksacties op deze ongeluksdag.

3 opmerkingen:

  1. Spannend! Heb het al op Facebook en Marktplaats geprobeerd op 'sleutel', 'geluk', 'vrijdag de 13e' en 'roerend goed', maar nog niks gevondne. Krijgen we nog meer aanwijzingen, of moeten we het hier mee doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh echt? Heb zelf op Marktplaats gezocht op zoektermen en kwam er toen wel. Schrap 'sleutel' en 'roerend goed' maar, en schrijf vrijdag de dertiende voluit. En onthoud verder dat geluk in een klein hoekje zit, vooral op facebook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het gemist! Wat jammer!!! Toch bracht vrijdag de 13e ons geen ongeluk, maar het gaat juist heel erg goed. Hoe kan het ook anders, hubby en ik kregen op vrijdag de 13e verkering ;).

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties?
- Die lees ik graag!
Rare letters overtypen?
- Dit blog was geheel robotvriendelijk, tot ik dagelijks spam begon te ontvangen. Woordverificatie staat daarom weer aan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...