zaterdag 4 augustus 2012

De dames van het wasnotentestpanel


Mag ik jullie voorstellen aan het zestienkoppige wasnotentestpanel? Deze dappere dames zijn bereid hun wasmiddel tijdelijk te verruilen voor een katoenen zakje met wasnootschillen:

- Janette
- Lot
- Thea
- Sjouke
- Wendy
- Karen (reactie via facebook)
- Jolanda
- Mirjam
- Johmar1
- Nina
- Elise (reactie via email)
- Lottebees
- Thirza1982
- Corina
- Jenneke
- Tante Jannie

Staat jouw naam ertussen? Laat dan via kleuringsdienst-at-gmail.com weten op welk adres je het proefzakje wasnoten plus gebruiksaanwijzing wilt ontvangen. Wellicht ter overvloede: je adresgegevens worden alleen voor dit doel gebruikt, en zijn alleen bij mij bekend.

Na ontvangst van het proefzakje hebben de panelleden een maand de tijd om één of meerdere wasnotenwasjes te draaien, en om hun bevindingen aan mij door te geven. Dit mag op bovengenoemd emailadres of in een reactie op dit blogbericht. Degenen die zelf een blog bijhouden zijn natuurlijk vrij om daar iets over hun wasnootervaringen te publiceren (vergeet dan niet om mij een linkje te sturen). De bevindingen van het panel verwerk ik tot een blogartikeltje.

Hoe zat het ook alweer met deze actie? Omdat ik mijn kiloverpakking wasnoten er zelf in geen jaren doorheen zou kunnen wassen, besloot ik via mijn blog een paar zakjes wasnoten weg te geven. Andere mensen konden dan ook eens laagdrempelig kennismaken met deze milieuvriendelijke manier van wassen. Bij Nonimorinda's Natuurproducten bestelde ik zes lege katoenen zakjes. Toen ik de webwinkel later liet weten waar ik de zakjes voor wilde gebruiken, kreeg ik een enthousiaste reactie terug. Ter promotie van de wasnoot (en natuurlijk ook een beetje van de eigen webwinkel) wilde Nonimorinda's Natuurproducten graag tien extra proefzakjes ter beschikking stellen.

Een paar dagen geleden bezorgde de postbode een verrassingsdoos uit Sneek. Vol spanning pakte ik hem uit. Niet alleen trof ik de tien zakjes met wasnoten aan, ook had de webwinkel zestien voorgefrankeerde enveloppen en zestien gebruiksaanwijzingen bijgevoegd. Verder trakteerde de natuurdrogist me op twee natuurlijke roomsprays, een testmonstertje dagcrème, een zaadje om zelf een wasnotenboom te kweken, en een paar aardige notities. De verzendkosten van de zes lege zakjes kreeg ik ook terug. Mijn dag kon niet meer stuk!

Ik ben erg nieuwsgierig naar de uitkomsten. Jullie toch ook?

18 opmerkingen:

 1. He Marije!

  Zijn er geen heren die de wasnoot willen uitproberen?

  Groetjes,

  Ruth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is geen opzet, er heeft zich gewoon geen enkele man opgegeven. Blijkbaar is Nederland toch nog niet zo geemancipeerd qua de was doen. Maar ik heb ook een zakje aan Jurjen gegeven, dus die zal ik ook uithoren

   Verwijderen
 2. Wauw, wat leuk zeg! Zo zie je maar, je straalt positiviteit uit en je krijgt het terug.... Ik mail je, leuk dat ik ben ingeloot! Fijn weekend, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joehoeeeeeeee! Begin ik alvast met het liggen voor den brievenbus!!!!! ( oh nee * fluit zichzelf terug*, eerst adres sturen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begin ik alvast met het liggen voor den inbox!!!!

   Verwijderen
  2. Na vier dagen liggen sta ik toch maar eens op, want ik word een beetje stijf. Kan het kloppen dat ik je adres nog niet ontvangen heb?

   Verwijderen
 4. leuk dat ik ook bij de gelukkigen hoor groetjes johmar1

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! Nou, ik ga d'r voor hoor, voor de wasnoot!!
  Ik mail je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben benieuwd ! De resultaten komen zeker ook wel.
  Fijne zondag nog, Dietmut

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat ik ook bij de was winnaars hoor.
  Ik stuur je gelijk mijn adres en ben reuze benieuwd.

  Groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend leuk dat ik ook mag deelnemen aan het 'waspanel'! Ik ben enorm nieuwsgierig! (en heb je een mailtje gestuurd met mijn gegevens!) Tante Jannie gaat eens goed 'aan de was' :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb al 2x een mailtje gestuurd met gegevens, maar krijg het telkens terug.
  Ik ga het nu via mijn prive mail proberen, dus ik hoop dat het lukt.

  Groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beste dames, ik heb nu 15 van de 16 adressen binnen. Waarschijnlijk wordt het pas volgende week dat ik de wasnoten verstuur. Veel wasplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, ik ben waarschijnlijk te laat, maar ik wil ook heel graag de wasnoten proberen.

   Verwijderen
 11. Heb de wasnoten binnen en morgen zijn ze aan de beurt.
  Ben reuze benieuwd en zal er verslag van doen op mijn blog met foto's.
  Je hoort nog van me.

  Groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De wasnoten zijn er, super bedankt! en het eerste wasnoten wasje hangt al te drogen, ik ga erover bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties?
- Die lees ik graag!
Rare letters overtypen?
- Dit blog was geheel robotvriendelijk, tot ik dagelijks spam begon te ontvangen. Woordverificatie staat daarom weer aan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...