zondag 12 februari 2012

Een goed belegde boterham verdienen

Schetsen...

Vriendjelief verdient zijn geld met het ontwerpen en uitvoeren van characters, illustraties en animaties. En dan kan het zomaar gebeuren dat er zich aan het eind van de week opeens een opdrachtgever meldt. Die drie dagen later twee poppetjes nodig heeft. En dat hij dan het hele weekend achter de tekentafel en de computer zit.

Dat was -en is- dit weekend dus het geval.

Ik heb ook genoeg computerwerk te doen, dus ik heb me met mijn laptop geinstalleerd in zijn kantoor. Op een mooi plekje bij het raam, met uitzicht op een kanaal vol schaatsende mensen en voor zich uit glibberende meerkoeten.

Omdat Vriendjelief dat wel verdiend heeft, wil ik hem ‘s middags op lunch trakteren. Want tja, om aan mijn voornemens voor 2012 te voldoen moet er toch nodig weer een nieuwe goede daad op mijn blog vermeld worden.

Ja, dat blog van mij. “Ik had al zo’n vermoeden dat dat wel eens gunstig zou kunnen gaan uitvallen voor mij,” zegt ‘ie, als we bij een niet nader te noemen broodjesfastfoodzaak binnenstappen voor een rijkbelegde Veggie Patty.

Inkten...

Lunchen...

Inkleuren...

Details afwerken...

En dit zijn ze dan!

Nu snel wat te eten zoeken, want die lunch is al uren uitgewerkt. En dan moet ik na het eten als de wiedeweerga weer terug naar Rotterdam om me op te maken voor een nieuwe werkweek.

7 opmerkingen:

 1. Klinkt als een goed besteedde dag Marije! Leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm nou, eigenlijk stel ik me bij een weekend iets relaxters voor.. :(

   Verwijderen
 2. Klinkt alsof jij in het weekend hetzelfde reisje maakt als mijn dochter. Al zijn er natuurlijk meer plaatsen met grachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zijn gezelliger weekenden te bedenken, maar voor je lezers is het leuk om dit 'werk in ontwikkeling' te zien... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zij gaat naar Amsterdam, en bij haar is het nog vrijblijvender of opener dan een LAT-relatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En ik wilde dus zeggen, dat zijn werk goed geslaagd is. Erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties?
- Die lees ik graag!
Rare letters overtypen?
- Dit blog was geheel robotvriendelijk, tot ik dagelijks spam begon te ontvangen. Woordverificatie staat daarom weer aan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...