vrijdag 17 februari 2012

Hart-elijk gefeliciteerd!


Dit zijn ze dan, de beste hartenjagers van Rotterdam-Noord. Miranda, Noa en Ilsu. En Ellis hoort daar ook bij, maar die staat niet op de foto. Weten jullie het nog? Afgelopen maandag verstrooide ik in het kader van Valentijnsdag zo'n 250 papieren hartjes in het gebouw waar ik woon. Wie de meeste hartjes verzamelde, zou een prijsje winnen.

Vol spanning leegde ik gisteren de wedstrijdbus, en daar rolden meerdere briefjes uit.Noa, Ilsu en Ellis hadden heel slim besloten om samen een team te vormen, goed voor 58 hartjes. Miranda had in haar eentje 55 hartjes gevonden. Maar liefst drie briefjes had ze in de bus gestopt, omdat ze er elke keer weer een paar hartjes bij vond. Tja, hoe weeg je dat nou tegen elkaar af? Dan maar meerdere hoofdprijswinnaars.

Ik richtte in mijn woonkamer een prijzentafel in met mooie cadeautjes, gemaakt in het activiteitencentrum waar ik werk. Helemaal Valentijn-proof: kleurige hartjeszeepjes, armbandjes en sleutelhangers met hartjesbedels, valentijnskaarsen en hartjes-zeepkettingen. Vervolgens ging ik op pad om de prijswinnaars te halen. In stoet, uitgebreid met speelvriendjes en een mama, liepen we naar mijn woning, waarbij we onderweg nóg een papieren hartje vonden. Iedereen maakte een keuze, poseerde voor de foto en ging stralend naar huis.


Ik ging nog wat huizen af om troostprijsjes uit te delen. Eén gezin had een slinger gemaakt van de gevonden hartjes. Geniaal idee toch?


O ja, zelf ben ik ook in de prijzen gevallen. Marieke kende mijn blog gisteren het Liebster Award toe. Heel toepasselijk met een hartje in het logo. Ze schrijft over mij: "(...) omdat ze, hoewel ze nog maar pas begonnen is met bloggen, al een heleboel mooie initiatieven heeft opgezet. Marije kennende doet ze de dingen die ze doet mooi & goed, en dat zie ik in haar blog helemaal terug!" Een grote eer, hart-stikke bedankt Marieke!

8 opmerkingen:

 1. Haha, hartstikke leuk!! Gefeliciteerd ilsu en Ellis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens de spelregels moet ik nu zelf ook vijf blogs een award toekennen. Ik wacht hier nog even mee, omdat ik hier pas net om de hoek kom kijken en eerst wat beter bekend wil raken met mijn mede-bloggers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, met je award. De foto's en de cadeautjes zijn super.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) Ik zag dat jij op je blog hebt staan "sorry liever geen awards". 't Is eigenlijk een soort pay it forward, als iedere awardwinnaar er weer vijf moet doorgeven dan heeft binnen de kortste keren elk blog een award. Dat zegt me dus niet zoveel, maar zo'n geschreven persoonlijk stukje dat m'n blog gewaardeerd wordt dan weer wel.

   Verwijderen
 4. Wat verzin je toch een leuke acties! Ik wordt altijd zo vrolijk als ik jouw blog lees ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke actie, ik word er ook helemaal vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties?
- Die lees ik graag!
Rare letters overtypen?
- Dit blog was geheel robotvriendelijk, tot ik dagelijks spam begon te ontvangen. Woordverificatie staat daarom weer aan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...