vrijdag 10 februari 2012

Warme Truiendag


Vandaag, donderdag 10 februari 2012, is het Warme Truiendag. Het idee achter de jaarlijkse Warme Truiendag is simpel: trek een warme trui aan, zet de verwarming lager, bespaar 7% energie per graad en dus 7% CO2 uitstoot. Maar liefst 40% van alle energie die in Nederland wordt gebruikt wordt omgezet in warmte. Met simpele oplossingen als een dikkere trui is hierop makkelijk en comfortabel op te besparen. Overal in het land vinden leuke Warme Truienacties plaats. Zo heeft bloggende vriendin Marieke samen met haar dochters de bomen in Leiden een zelfgebreid warm jasje gegeven.

En ik? Ik zit hier lekker warm ingepakt aan mijn bureau, met een dikke trui, een sjaal, vrolijke beenwarmers en een thermoskan hete thee. Kom maar op met die kou! Wie doet er nog meer mee?

6 opmerkingen:

 1. Ik doe ook mee, verwarming nog niet omhoog gedraaid, pas vanavond mag die een beetje warmer. Moet toch zo nog een tijdje weg(ziekenhuisbezoek)en ben dan wel weer een uur of wat weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe mee, eigenlijk de hele week al, maar ik ben vergeten er aandacht aan te besteden op mijn blog. Shame on me.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een leuke blog!! Ik volg terug met erg veel plezier, nu al! En val ik even met mijn neusje in de boter.. Ik wil ook wel graag mee doen met de give a way!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Complimentjes, reacties en meelezers vind ik altijd leuk, dus welkom :). Zou je ook onder het bericht 'give away' zelf nog even een reactie willen plaatsen dat je meedoet? Dan weet ik zeker dat ik je niet vergeet mee te nemen in de loting.

   Verwijderen
 4. Ik heb gisteren ook als een ingepakte ijsbeer rondgelopen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. niks binnen zitten met een dikke trui aan :)

  Gewoon lekker buiten lopen met een warme trui aan. EN binnen de verwarming lager EN lekker warm van het bewegen EN genieten van de prachtige natuur en het heerlijke koude weer!

  Henk

  PS lukte me niet om via wordpress (henk038.wordpress.com) een reactie achter te laten op je site. Dus nu nog maar een keer via google account...

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties?
- Die lees ik graag!
Rare letters overtypen?
- Dit blog was geheel robotvriendelijk, tot ik dagelijks spam begon te ontvangen. Woordverificatie staat daarom weer aan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...