maandag 13 februari 2012

Hartenjagen


Eigenlijk had ik er helemaal geen tijd voor, maar het móést gewoon even. En dat 'even' werd al gauw drie uur lang. Maar de klus is geklaard: het complex waar ik woon is helemaal bezaaid met papieren valentijnshartjes. Hartjes in elk van de 52 brievenbussen, hartjes half onder deurmatjes, hartjes in schoenen, hartjes op de trap, hartjes in de lift, hartjes in het washok, hartjes in plantjes... Je zou er weeïg van worden, zoveel liefde.

Op alle prikborden hangen postertjes met instructies: verzamel zoveel mogelijk hartjes, schrijf je naam en het aantal gevonden hartjes op een papiertje, doe dat in de speciale wedstrijdbus, bewaar de hartjes zorgvuldig voor als de jury komt controleren (helaas ben ik een paar keer betrapt, dus weten mensen dat ik erachter steek), en maak kans op een leuk en lekker valentijnspakket!

En voor mij een bureau vol snippers.

14 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Net als vroegah in het klooster ;). O ja, toen deed Troy datzelfde met bijbelteksten :)

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Woon jij in zo'n centraal wonen ding? :) Zo klinkt het in elk geval wel, als je bij andermans schoenen kan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig! Ik heb zelf een poosje op de wachtrij gestaan bij een centraal wonen. Toen leerde ik mijn vriend kennen en nu wonen we sinds kort tegenover die centraal wonen waar ik eerst wilde gaan wonen :) Lijkt me echt heel gezellig om toch ooit nog centraal te gaan wonen :)

   Verwijderen
  2. Wat leuk! Ik vind het een fijne vorm van wonen. Een soort van gemeenschappelijk wonen, maar wel je eigen zelfstandige woning hebben. Je kunt zelf bepalen hoeveel je aan het gemeenschappelijke leven wilt deelnemen. Elke avond in de bar hangen kan, maar alleen af en toe aan een activiteit deelnemen of in een commissie zitten kan ook. Ik draai het kinderatelier en ben eindredacteur van het interne krantje, en ongeveer 1x per maand eet ik samen met een groepje mensen. Verder doe ik niet zoveel. Woon jij niet ook in Rotterdam? Nou ja, er zijn hier twee cw's dus in dat geval is er 50% kans dat je mijn overbuurvrouw bent :)

   Verwijderen
  3. Haha, dat zou erg grappig zijn, maar ik woon in de buurt van Rotterdam… :) Overigens ben ik ook wel eens bij een van die centraal wonen in Rotterdam geweest, zag er ook leuk uit :)

   Verwijderen
 3. Haha, ik had een linkje naar dit blogbericht op facebook gezet. Een niet-Nederlands sprekend facebookvriendje feliciteerde me direct. Zag waarschijnlijk al die harten en dacht er het zijne van ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha grappig. Maar een leuke actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Dat had ik een beetje onderschat ja :) 200 hartjes knippen ging eigenlijk wel vlot. Papier, wat krassen waskrijt erop, drie vellen op elkaar en knippen. Maar al die trappen op en af om de hartjes door het hele complex te verspreiden, en daarna de posters, en daarna de verzamelbus.. poeh. Wel weer goed voor de conditie

   Verwijderen
 6. Spannend, spannend... ik ben net even in de bus wezen gluren en er zaten al een aantal briefjes in. Om vier uur ga ik de bus officieel weghalen en legen. Whoehoeeee. Ik ben ook begonnen met het samenstellen van een valentijnspakket, maar de winkels hebben de hartjes alweer verbannen en vervangen door paaseitjes. Maar geen vrees, het gaat een mooi prijzenpakket worden!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties?
- Die lees ik graag!
Rare letters overtypen?
- Dit blog was geheel robotvriendelijk, tot ik dagelijks spam begon te ontvangen. Woordverificatie staat daarom weer aan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...