vrijdag 20 april 2012

Give away: Winnaars bekend


Het lot heeft besloten. De website random.org benoemde namens mij volstrekt willekeurig drie winnaars. Willen deze winnaars in een email naar kleuringsdienst-at-gmail.com laten weten waar ik het boek naartoe mag sturen?


WEGGEEFBOEK 1
'Yes man' van Danny Wallace

'Yes man' gaat naar MamaNatuurlijk, die zich gisteren op de valreep nog aanmeldde voor deze Give away. MamaNatuurlijk, jij mag kiezen of je het boek in de Nederlandse vertaling wil of in het Engels, want die heb ik ook nog liggen. Mocht je moeiteloos Engels lezen, dan zou ik zelf het origineel aanbevelen, want dan krijg je de Britse humor beter mee. Het boek dat overblijft mag naar Vlasje, de tweede naam die ik trok.


WEGGEEFBOEK 2
‘Rijk leven zonder geld’ (Das Sterntalerexperiment) van Heidemarie Schwermer

Mille pagine is de gelukkige winnaar van dit boek van een vrouw die besluit al haar bezittingen weg te geven en een jaar lang zonder geld te leven. Ik heb ook nog een exemplaar van het boek in de originele taal, het Duits. Wie dat wil hebben, mag zich melden.WEGGEEFBOEK 3
'Het geluk project' (The happiness project) van Gretchen Rubin

Dit boek, van een vrouw die zich een jaar lang wijdt aan het vergroten van haar geluksgevoel en de lezer stimuleert om ook zo'n geluksproject te beginnen, gaat naar Miss Healthy.Gefeliciteerd en veel leesplezier!

11 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Tja ik dacht nog wel: met zo'n naam moet het lot je wel gunstig gezind zijn, maar helaas..

   Verwijderen
 2. Leuk!! gefeliciteerd en Marije bedankt voor deze leuke give away weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk. De hele weggeefactie heb ik kennelijk gemist. Maar ik begrijp dat er nog een kansje is? Dus als je'm nog hebt... dat Duitse boek lijkt mij heel erg leuk om te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die heb ik nog. Of eigenlijk: weer. Ik had hem naar Duitsland gestuurd, maar hij kwam weer terug (zie blogberichten 'Alles kaputt' en 'Gift a stranger'). De Duitse versie vond ik zelf veel fijner lezen dan de soms wat suffe Nederlandse vertaling. Mail je adres maar naar kleuringsdienst-at-gmail.com.

   Verwijderen
 4. wat spijtig, het Duitse boek heb je nu al iemand anders beloofd. Jouw weg-geef-actie was een heel mooi initiatief Marije. Ik wens alle "winners" heel veel leesplezier. Marije en jou wen ik een heel mooi weekend,
  groetjes Dietmut

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook een goed weekend!
   Ik had een stapel mooie Duitse boeken, waarvan ik nu de meeste al heb weggegeven, maar ik heb er nog wel wat over. Sommige mogen weg, andere wil ik alleen uitlenen. Ik heb bijvoorbeeld een setje boeken van Ruth Pfau, een Duitse kloosterzuster die zich al jaren inzet voor armen (mn mensen met lepra) in Pakistan en Afghanistan. Ik heb haar in Karachi ontmoet, indrukwekkend mens. Spreekt dat je aan?
   Een van mijn lievelingsboeken is 'Der Weltenwanderer' van Gregor Sieboeck, een Oostenrijkse jongen die zijn baan opgaf en drie jaar rond de wereld wandelde om groene levensstijl te promoten. Dat boek wil ik graag zelf houden, maar ik leen het wel uit.
   En nog een paar boeken, ik weet het even niet uit mijn hoofd...

   Verwijderen
 5. Inderdaad, superleuk initiatief en ik ben echt heel blij met mijn boek! :) Over het goede dat ik er uit haal zal ik zeker bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd voor de andere twee winnaars. Leuk dat ik het boek gewonnen heb. Nu kan ik er van genieten en daarna doorgeven aan iemand die het ook graag wilt lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Joepie! Ik ben zo benieuwd naar het boek. Ik heb je een mailtje gestuurd.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wilde je laten weten dat het aangekomen is. Ik ga snel beginnen met lezen.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties?
- Die lees ik graag!
Rare letters overtypen?
- Dit blog was geheel robotvriendelijk, tot ik dagelijks spam begon te ontvangen. Woordverificatie staat daarom weer aan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...