vrijdag 13 april 2012

Geluksvogels


In mijn vorige blog schreef ik het al, volgens nieuwbakken 'traditie' wilde ik op deze vrijdag de dertiende graag weer een geluksactie uitvoeren, maar daar deze keer niet teveel tijd in steken.

Op Marktplaats heb ik gisteravond wat spelden in de hooiberg geplaatst. Wie één van mijn advertenties - die er al langer opstaan en dus lastiger te vinden zijn – opende, las het volgende:

"Een klein beetje geluk op vrijdag de dertiende. Wie mij op vrijdag 13 april laat weten dat hij/zij dit product graag wil hebben, krijgt het helemaal gratis! Ook de verzendkosten vergoed ik (max. 1 product per persoon)."

Ik kreeg maar één reactie. Maar wel meteen een hele leuke: "Voor mij is het eigenlijk wel apart dat ik deze bloes op Marktplaats heb gevonden want ik was er echt naar op zoek, Ik heb er namelijk 1 hier en die gaat langzamerhand kapot." Dubbel geluk dus voor deze mevrouw.

Zelf mag ik ook van geluk spreken. Stiekem had ik gisteravond in bed namelijk al best een beetje spijt van de actie, en kneep ik hem behoorlijk dat ik een heleboel postzegels zou moeten gaan kopen. Maar alles weer verwijderen vond ik ook zo flauw.

De bloes vertrekt spoedig richting Groningen.

En... ikzelf ook! Zondag een verjaardagsfeestje aldaar, en zes uur treinen voor alleen een stuk taart vonden we teveel van het goede. Dus dan maar lekker het hele weekend in Groningen rondhangen, en voor bijna noppes logeren in het plaatselijke Centraal Wonen. Dat mag als je zelf ook in een CW woont. Geluksvogel ben ik toch hè?

6 opmerkingen:

  1. En zo heb je toch precies de juiste persoon gelukkig gemaakt!! Zo werkt het met geluk, toch? Je brengt het daar waar het nodig is.
    Wat een leuke actie toch weer van je!
    Iedere keer vind ik het weer een inspiratie. Ben inmiddels ook begonnen met een leuk ansichtkaartje meesturen met een Bol-verkoop! Kreeg meteen een hoge waardering van de persoon via Bol. Wie goed doet, goed ontmoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het is dus nog weer ghoed afgelopen, geen hele reeks postzegels hoeven te kopen. Je hebt altijd zo van de leuke ideeen Marije. Fijne zondag wens ik je, Dietmut

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties?
- Die lees ik graag!
Rare letters overtypen?
- Dit blog was geheel robotvriendelijk, tot ik dagelijks spam begon te ontvangen. Woordverificatie staat daarom weer aan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...