maandag 23 januari 2012

Update: De Duimdienst

De Duimdienst in actie voor L. en E.

Ruim een week geleden informeerde ik je over de oprichting van de Duimdienst, een team van duimers dat geheel koste- & belangeloos in de bres springt voor mensen die een beetje geluk nodig hebben.

Inmiddels bestaat het team uit acht duimen, gelijkelijk verdeeld over vier enthousiaste duimers. Versterking is nog steeds welkom. Hoe meer mensen er meeduimen, hoe krachtiger het effect. Oftewel: hoe meer duimen, hoe meer vreugd.

Er is de afgelopen dagen voor twee mensen geduimd. E. was ziek, zwak en misselijk maar wilde toch 's avonds graag naar een familie-etentje. De Duimdienst duimde dat ze er snel bovenop zou komen. L. moest het hele weekend doorhalen om een deadline te halen. Dankzij de steun van de Duimdienst heeft zij haar taak weten te volbrengen.

Al duimendraaiend wacht de Duimdienst nu op nieuwe duimverzoeken. Dus: moet je een proefwerk of examen maken? Wacht je op de uitslag van een doktersonderzoek? Moet je een rij-examen afleggen? Heb je een sollicitatiegesprek, of heb je net een sollicitatiebrief de deur uit gedaan en hoop je uitgenodigd te worden? Heb je moeite je dieet vol te houden? Wil je die wedstrijd winnen, of dat gevecht tegen die deadline? Zit je even niet lekker in je vel en heb je even een opstekertje nodig? Of ken jij iemand die wel wat geluk kan gebruiken? Laat hieronder (of in een email naar duimdienst-at-gmail.com) weten op welke dag en en op welk tijdstip je de steun van de Duimdienst kunt gebruiken. Je mag vermelden waarvoor de steun nodig is, maar dat is geen vereiste. Het Duimdienstteam gaat vervolgens hard voor jou duimen. Als je wilt kan je achteraf laten weten of het duimen resultaat heeft gehad.

Uit de duim gezogen? Waarom duimen echt werkt, kan je hier lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties?
- Die lees ik graag!
Rare letters overtypen?
- Dit blog was geheel robotvriendelijk, tot ik dagelijks spam begon te ontvangen. Woordverificatie staat daarom weer aan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...