woensdag 11 januari 2012

Vlees zonder dierenleed


Het stond al een poosje op de lijst: met J. naar de Vegetarische Slager in Den Haag. Ik trakteerde J. op een broodje bal en mezelf op een broodje saté. Mee naar huis kwamen gehaktballen, kipstukjes en tonijnsalade.

Na 23 jaar zonder vlees heb ik totaal geen behoefte aan de smaak en structuur van vlees in mijn mond, maar een belevenis was het zeker!

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Ik ben ook al 23 jaar vegetarier. De vegetarische slager staat al een tijdje op de verlanglijst, maar idd hoef ik nu ook weer niet zo nodig 'imitatievlees' te eten... Was het lekker?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Vegetarische Slager heeft steeds meer verkooppunten. In Rotterdam kan je hun spul op een paar verschillende plekken krijgen (adressen op de website). Tja, het was wel lekker en volgens mij smaakte het heel echt. De tonijnsalade en de kip bijvoorbeeld. Maar ik vond het niet per se heel lekker, omdat ik die 'echte' smaken niet echt mis. Wel leuk om eens uit te proberen. Ben je trouwens weleens bij de vegetarische chinees in Lombardijen geweest, de Oude Plek? Spectaculair en lekker!

    Vind je het misschien leuk om een keer bij mij een Vegaslager-maaltijd te komen eten? Als we dan toch praktisch buren zijn...

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties?
- Die lees ik graag!
Rare letters overtypen?
- Dit blog was geheel robotvriendelijk, tot ik dagelijks spam begon te ontvangen. Woordverificatie staat daarom weer aan,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...